Santé Pharma

Onderscheidend

Onderscheidend producent van voedingssupplementen.

Professionals
Santé Pharma werkt direct of indirect samen met tal van professionals zoals voedingstechnologen, flavourists, diëtisten, artsen en oogartsen, wetenschappers, universiteiten en klinieken. We kunnen speciaal voor u formules samenstellen en hierop klinisch onderzoek laten uitvoeren.

Unieke op maat gemaakte smaken
Naast productformules, kan Santé Pharma uw producten voorzien van een op maat gemaakte unieke smaak. U kunt uw merk hiermee laten onderscheiden van andere merken. Niet alleen maken wij nooit twee maal dezelfde smaak, we maken ook geen smaken door simpelweg een aroma te mengen met zoetstoffen en smaakversterkers.

Santé Pharma maakt eerst het mengsel van alle ingrediënten volgens het voor u te maken recept. Daarna worden de smaakkenmerken van het mengsel bepaald. Alle dominante off notes (zowel smaak als reuk) worden vervolgens in kaart gebracht en vergeleken met de duizenden samples uit het lab. Op basis van die off notes worden de ingrediënten uitgezocht die nodig zijn om de off notes te maskeren.

Vervolgens worden de ingrediënten bepaald die nodig zijn om het product de juiste smaak te geven. Hiervoor is een database aanwezig van vele duizenden ingrediënten. Zowel 100% natuurlijk als natuuridentiek. Dit kan op basis van door u doorgegeven monsters van uw eigen of van andere producten. Deze smaken kunnen worden nagemaakt of worden verbeterd. In een later stadium kunt u zelf bij de smaakproeven aanwezig zijn. Onze technologen gaan net zo lang door totdat u geheel tevreden bent.

Het voordeel van deze werkwijze is dat u ook ingrediënten kunt gebruiken die anderen niet durven gebruiken vanwege de dominante onprettige bijsmaken. Hierdoor kunt u een inkoopvoordeel behalen. Voorbeelden: soja eiwit, erwten eiwit, etc. die voordeliger zijn als melk eiwitten, maar door de meeste producenten niet goed op smaak gemaakt kunnen worden. Een ander voorbeeld van een ingrediënt dat veel gebruikt wordt maar een negatieve bittere bijsmaak heeft is stevia. Santé Pharma garandeert u dat deze bijsmaak geheel verdwenen zal zijn in uw producten.

One stop leverancier
Santé Pharma kan u echt alles op voedingssupplement gebied leveren zodat u niet meer tal van leveranciers nodig heeft indien u diverse soorten product in uw assortiment heeft. Zie voor ons aanbod het tabblad mogelijkheden.

Aanvullende dienstverlening
Naast productie biedt Santé Pharma diverse aanvullende diensten aan, zoals volledige fulfillment van uw producten binnen en buiten de EU, ondersteuning bij: notificatie in EU landen, product design, drukwerk (folie, etiket of karton), promotiemateriaal (displays, e.d.).

Meer informatie?

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Contactgegevens

Postbus 2257
7420 AG Deventer

E: admin@santepharma.nl
T: 0031 (0) 570-750864

ma t/m vrij 9.00 tot 18.00 uur